Afbeelding bij: Maak er echt úw badkamer van

Maak er echt úw badkamer van

Van uw badkamer wilt u genieten. Natuurlijk is het ook een functionele ruimte, maar u weet hoe belangrijk het is om goed te kunnen ontspannen. De inrichting van uw badkamer bepaalt in grote mate hoe u dit realiseert. Van Rijn Products zorgt ervoor dat uw persoonlijkheid en wensen helemaal tot uiting komen in uw badkamer op maat.

Standaard en maatwerk oplossingen
De glazen oplossingen die we voor u creëren, zorgen voor precies de juiste sfeer. Wij bieden voor ieder wat wils, standaard douchecabines bieden wij snel en voordelig aan. Heeft u specifieke wensen, dan gaan wij voor maatwerk. Een douchecabine, een glazen inloopdouche en de diverse accessoires die u kiest voor de badkamer moeten helemaal bij u passen. Wij garanderen u dat we de kwaliteit en service bieden die u zoekt, en dat voor een scherpe prijs.

Wat zijn de juiste materialen, kleuren en licht voor uw situatie? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden terwijl we glazen oplossingen ontwikkelen voor uw badkamer. Laat u inspireren door de producten op onze website of kom naar onze showroom om het zelf te ervaren.

Hoge kwaliteit, goede producten Jean-Marc - Amsterdam

Projecten

Bekijk hier een aantal van de door ons gerealiseerde projecten.

Van Rijn Products:
UITSTRALING éN SFEER