Even voorstellen...

Van Rijn Products is een professionele organisatie met een exclusieve showroom vol glazen oplossingen. Van glazen douche cabines tot glazen scheidingswanden. Architecten, bouwbedrijven en consumenten kunnen in onze showroom inspiratie komen opdoen.

Doordachte details

Glas is fascinerend en werpt een nieuw licht op de inrichting. Het zorgt ervoor dat ruimtes op een transparante manier afgeschermd worden, iets wat met traditionele materialen onmogelijk is. Sfeer scheppen, vorm geven aan een woonruimte zodat u elke morgen een frisse start maakt; dat is onze passie!

Van Rijn Products bv (opgericht in 2003) is een professionele organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van sanitaire en glazen oplossingen voor zowel particulieren als professionals. Wij zetten uw wensen om in realiteit. Door onze service en flexibiliteit, het aanbieden van maatwerk en kwaliteit garanderen wij een eindresultaat van hoog niveau.Ontdek de oneindige mogelijkheden van glazen deuren en doucheoplossingen in uw woning. 

Waarom kiezen voor Van Rijn Products?

Wij bieden onze klanten de glazen totaaloplossing. Onze collega's komen bij u langs om de maten op te nemen, vervolgens fabriceren we het glas volledig naar wens. Snel en uiterst vakkundig komen wij daarna het glas bij u plaatsen. Wij nemen het risico bij u weg, succes is gegarandeerd! 

Door een intensieve samenwerking, en meer dan 20 jaar ervaring, kunnen wij u helpen bij het online samenstellen van een unieke doucheopstelling en dit geheel naar eigen wens. Meer dan 50 medewerkers staan iedere dag voor u klaar en zorgen iedere dag weer voor optimaal douchecomfort. Samen plaatsen wij meer dan 25.000 douchecabines per jaar!

Wanneer start uw droomproject?