Vacature Planner

 

Vacature Planner Buitendienst

We zijn een professionele organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van sanitaire en glazen oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Samen met een gedreven team van 40 medewerkers zetten wij wensen van klanten om in realiteit. We zijn daarbij servicegericht, flexibel en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Wij geloven dat je het beste presteert in een fijne werkomgeving. Je komt dan ook terecht in een nuchtere en eerlijke organisatie én krijgt de leukste collega’s om mee samen te werken.


Functieomschrijving

Als planner heb je een centrale rol binnen ons team. In deze afwisselende functie mag je tevens meedenken in het automatiseren van de planning in ons nieuwe ERP systeem. Na een gedegen inwerktraject krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega deze afdeling zo efficiënt mogelijk in te richten!

Concreet kom je de volgende taken tegen:

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de monteurs en verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de monteurs in de buitendienst;
Je hebt contact met de eindklant (veelal consumenten) om afspraken in te plannen voor de monteurs. Dit betreffen montage, service en inmeet afspraken;
Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van efficiënte routes;
Je signaleert eventuele afwijkingen in de planning ten aanzien van de gemaakte afspraken.
Je werkt in teamverband en streeft gezamenlijk naar een goede organisatie van de uit te voeren werkzaamheden.
Monitoren en optimaliseren van inzet van eigen en extern personeel;


Functie-eisen

- Je beheerst de Nederlandse taal en kunt je ook redelijk redden in het Engels.
- Je hebt tenminste MBO+ werk- en denkniveau. Technische kennis is geen vereiste, maar kan zeker handig zijn.
Je bent communicatief vaardig, aangezien je schakelt tussen klanten, monteurs, je collega’s en de afdelingen op kantoor.
Je werkt georganiseerd, je weet meerdere ballen in de lucht te houden en kan snel schakelen zonder het overzicht te verliezen.
Je bent analytisch en nieuwsgierig: je bent in staat goed door te vragen bij een vraag van de klant en wanneer je (technische) terugkoppeling krijgt vanuit de monteur.
Je bent een teamplayer, je kan goed samenwerken en weet zowel je collega’s op kantoor als de monteurs op een proactieve wijze te ondersteunen.
Je weet het overzicht te bewaren en bent stressbestendig: jij houdt je hoofd koel.

 

'Pas jij binnen dit profiel én ben je enthousiast geworden? 
Stuur dan jouw CV naar: 
pvanrijn@vanrijnproducts.nl t.a.v. P. van Rijn


Voor vragen of bij interesse kun je ons ook bellen op: 0548 515 640.
Hopelijk spreken we je snel!